Ifraah Ghedi | Webdesigner

About me

Geboren Amsterdammer,
maar een echte Hagenees
in hart en nieren

Hi! Welkom op mijn over mij pagina. Je hebt waarschijnlijk al een beetje gesnuffeld op mijn website en vraagt je nu af wie zit hier achter?

Mijn naam is Ifraah en ik ben een geboren Amsterdammer, maar een echte Hagenees in hart en nieren. Mijn carrière als webdesigner begon in 2020. Mijn nieuwsgierigheid heeft ertoe geleid dat ik deze carrière pad ben gaan volgen. Na mijn afgeronde studie marketing & events ben ik gaan werken bij een evenementenbureau. Hier ging van het tekstueel bijhouden van onze website naar het bouwen van pagina’s tot aan het oplossen van problemen binnen de website. Ik ben een cursus webdesigner gaan volgen en binnen een paar maanden mocht ik mijn eerste website bouwen.

Favorite qoute

"Without leaps of imagination, or dreaming, we lose the excitement of possibilities. Dreaming, after all, is a form of planning." - Gloria Steinem

Zoals je waarschijnlijk op mijn website hebt gezien bouw ik websites voor ondernemers binnen de horeca & lifestyle branche. Zoals iedere starter nam ik alle klussen aan die ik kreeg. Al gauw merkte ik dat mijn interesse binnen bepaalde branches liggen. Het klopt… Ik kan een website voor iedereen bouwen (Dit verklaart overigens waarom ik ook website in andere branches heb in mijn portofolio), maar met mijn kennis en interesse in dit vakgebied kan ik beter ondernemers hun visie vertalen naar een functionele website.

Spreekt mijn denkwijze jou aan? Laten we gezellig een kopje koffie drinken.

Doe waar jij goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben!

Waar ik anderen
mee help...

Website ontwikkelen

De meeste mensen vertrouwen een bedrijf niet zonder een goede website. Een moderne, functionerende website die regelmatig wordt bijgewerkt en in zoekmachines verschijnt, is een onmiddellijke boost voor de geloofwaardigheid.

Webshop nodig?

Je hebt maanden lang gewerkt aan het ontwikkelen van jouw product en het is eindelijk tijd om de wereld dit te laten zien. Je wilt een professionele webshop laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.