Laat anderen het doen

Klaar om jouw product te verkopen?

Een webshop laten ontwikkelen.

Tijd om je webshop te laten bouwen!

Je hebt maandenlang gewerkt aan het ontwikkelen van jouw product en het is eindelijk tijd om de wereld dit te laten zien. Je wil een professionele webshop laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat je website er oogverblindend uitziet en de juiste functionaliteiten bevat.

Mijn werkwijze

01.

Strategie

Ik creëer je merk met gevoel. Ik zet kleur op je concept en verwoord je idee. Het gaat erom dat je product of dienst op de juiste manier wordt gepresenteerd en dat jij je droom kunt najagen. Weet je niet precies hoe je website eruit moet zien of functioneren? Geen zorgen! Ik zal je begeleiden van A tot Z.

02.

Communicatie

Tijdens de designfase houden wij nauw contact, ik houd iedereen op de hoogte en zorgen voor een transparante samenwerking.

Wanneer wijzigingen worden gevraagd, heroverweeg ik het ontwerp en de gebruikservaring en zoeken wij samen naar het beste resultaat.

03.

Webontwikkeling

Tijdens het proces van de webontwikkeling blijf ik continue tweaken en testen.

 Naarmate het project de finish nadert, investeren wij natuurlijk in die extra testfases om ervoor te zorgen dat geen enkel detail vergeten zal worden.

04.

Lancering

Nadat de website live is, is het een kwestie van loslaten. Vier het en geniet van de blije gezichten en positieve reacties. 

Ik zal je zeker niet in de steek laten nadat de website is gelanceerd.

 

"Ik had helemaal geen knowhow, maar dankzij Ifraah heb ik nu een webshop."

Ik wilde altijd al naast mijn vaste baan een passief inkomen genereren d.m.v. een webshop. Ik had helemaal geen knowhow, maar dankzij Ifraah heb ik nu een webshop. Je kan bij Ifraah voor alles terecht; webshop, marketing, acquisitie etc.

Marwan – Eigenaar Blendlr

Preview van mijn werk

Ik heb voor deze super leuke ondernemingen een website mogen maken.
Neem gerust een kijkje in mijn werk en wie weet sta jij hier binnenkort tussen!

Prijzen en pakketten

Elke webshop is uniek, vandaar ook dat de prijzen kunnen afwijken.
Dit is slechts een indicatie. Prijzen zijn ook exclusief hosting en domein.

Pakket A

850 exclusief btw (mogelijk om in 2 termijnen te betalen)
  • Responsive design Inclusief +/- 5 pagina’s ingevuld en opgemaakt (zelf ‘onbeperkt’ uit te breiden)
  • WooCommerce webshop (maximaal 5 producten)
  •  

Pakket B

1200 exclusief btw (mogelijk om in 3 termijnen te betalen)
  • Responsive design Inclusief +/- 10 pagina’s ingevuld en opgemaakt (zelf ‘onbeperkt’ uit te breiden)
  • WooCommerce webshop (maximaal 5 producten)
  •  

-> Brainstorm sessie

Weet jij niet zo goed wat er komt kijken bij het bouwen van jouw website? No worries! Wij gaan samen een middagje zitten om de volledige structuur van je website te bepalen. Aan het einde van de dag weet jij precies welke informatie jij moet verzamelen.

->Koppeling met transport bedrijf

->Bedankt email

Emails opgemaakt in eigen style + koppeling met mailing systeem

-> Coming soon page 

Terwijl ik bezig ben met jouw website zal ik een coming soon pagina online zetten. Deze pagina zal genoeg informatie bevatten, zodat mensen toch contact met je kunnen opnemen.

-> Contactformulier

Ik zal ervoor zorgen dat je website contactformulieren bevat. Ook regel ik de follow up, zodat mensen een mailtje ontvangen!

-> SEO READY

Ik zorg er echter voor dat je website SEO ready is.

-> Google analytics

Waarom een website als je niet weet of mensen hem wel bezoeken? Ik zal Google analytics voor je instaleren, zodat je direct aan de slag kan!

->Dagje WordPress

Waarschijnlijk wil je af en toe zelf dingen aanpassen zonder aan mij vast te zitten. Ik zal je een dagje WordPress aanbieden, zodat je ongestoord kleine aanpassingen kunt aanbrengen.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Dit duurt meestal 4 tot 6 weken, mitst je alle documenten aanlevert.

Ik maak custom made website. Dit houdt in dat wij samen gaan zitten en wij samen de structuur van jouw website bepalen. Ik zal nooit iets zonder goedkeuring van jou op je site plaatsen.

Ik design alle websites eerst in een design programma (figma), zodat er geen verwarring onstaat en ik zeker weet dat het voldoet aan al jouw wensen. 

Ik vind het leuk als mijn klanten het volledige proces meekrijgen, daarom krijg je een figma linkje mee zodat je mee kan kijken met het design proces.

Ik werk samen met verschillende ondernemers die jouw hierbij kunnen helpen. Denk aan fotograven, grafische vormgevers en tekstschrijfers.

 

Ja! en dat zeg ik niet omdat ik een webdesigner ben. 

Het eerste wat mensen doen is jouw bedrijf Googlen. Jij wilt dan een positieve indruk achterlaten bij hun.

Maar natuurlijk! Ik stuur automatisch een offerte, waarbij je een aanbetaling van 30% doet en de rest wanneer je site klaar is.

Is dit nog steeds een grote uitgave voor jou? Dan kun je het ook in 4x betalen.