Laat anderen het doen

Klaar voor een professionele online aanwezigheid?

Je business laten groeien? Ik doe het!

De meeste mensen vertrouwen een bedrijf niet zonder een goede website. Een mooie, moderne pagina die regelmatig wordt bijgewerkt en in zoekmachines verschijnt, is een onmiddellijke boost voor de geloofwaardigheid. Potentiële klanten zullen je meer vertrouwen en vinden alle informatie die ze nodig hebben op één plek. In een digitaal tijdperk verwachten we van bedrijven dat ze aanwezig zijn op het web.

Zelfs het kleinste lokale bedrijf of organisatie heeft een website nodig – van een eenvoudige site van één pagina voor een moeder- en popwinkel tot een volledige website voor een plaatselijke buurthuis.

Een website laten maken kan ingewikkeld klinken, maar ik zal je van A tot Z begeleiden binnen dit proces. 

Mijn werkwijze

01.

Strategie

Ik creëer je merk met gevoel. Ik zet kleur op je concept en verwoord je idee. Het gaat erom dat je product of dienst op de juiste manier wordt gepresenteerd en dat jij je droom kunt najagen. Weet je niet precies hoe je website eruit moet zien of functioneren? Geen zorgen! Ik zal je begeleiden van A tot Z.

02.

Communicatie

Tijdens de designfase houden wij nauw contact, ik houd iedereen op de hoogte en zorgen voor een transparante samenwerking.

Wanneer wijzigingen worden gevraagd, heroverweeg ik het ontwerp en de gebruikservaring en zoeken wij samen naar het beste resultaat.

03.

Webontwikkeling

Tijdens het proces van de webontwikkeling blijf ik continue tweaken en testen.

 Naarmate het project de finish nadert, investeren wij natuurlijk in die extra testfases om ervoor te zorgen dat geen enkel detail vergeten zal worden.

04.

Lancering

Nadat de website live is, is het een kwestie van loslaten. Haal de champagne naar buiten, trap je schoenen uit en geniet van de blije gezichten en positieve reacties. 

Ik zal je zeker niet in de steek laten nadat de website is gelanceerd. 

"Ze is flexibel, dus zodra je haar nodig hebt is zij bereikbaar.."

Geweldig betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken. Mijn ervaring met Ifraah is dat ze meedenkt en mijn ideeën altijd creatief uitwerkt. Ze is flexibel, dus zodra je haar nodig hebt is zij bereikbaar.

Eigenaar uitzendbureau SterXt

Preview van mijn werk

Ik heb voor deze super leuke ondernemingen een website mogen maken.
Neem gerust een kijkje in mijn werk en wie weet sta jij hier binnenkort tussen!

Prijzen en pakketten

Elke website is uniek, vandaar ook dat de prijzen kunnen afwijken.
Dit is slechts een indicatie. Prijzen zijn ook exclusief hosting en domein.

Pakket A

Simpele website
375 exclusief btw
  • Responsive design Inclusief 1 pagina’s ingevuld en opgemaakt (zelf ‘onbeperkt’ uit te breiden)
  •  

Pakket B

Simpele website
675 exclusief btw (mogelijk om in 2 termijnen te betalen)
  • Responsive design Inclusief +/- 5 pagina’s ingevuld en opgemaakt (zelf ‘onbeperkt’ uit te breiden)
  •  

Pakket C

Uitgebreide website
975 exclusief btw (mogelijk om in 3 termijnen te betalen)
  • Responsive design Inclusief +/- 10 pagina’s ingevuld en opgemaakt (zelf ‘onbeperkt’ uit te breiden)
  •  

-> Brainstorm sessie

Weet jij niet zo goed wat er komt kijken bij het bouwen van jouw website? No worries! Wij gaan samen een middagje zitten om de volledige structuur van je website te bepalen. Aan het einde van de dag weet jij precies welke informatie jij moet verzamelen.

-> Coming soon page 

Terwijl ik bezig ben met jouw website zal ik een coming soon pagina online zetten. Deze pagina zal genoeg informatie bevatten, zodat mensen toch contact met je kunnen opnemen.

-> Contactformulier

Ik zal ervoor zorgen dat je website contactformulieren bevat. Ook regel ik de follow up, zodat mensen een mailtje ontvangen!

-> SEO READY

Ik zorg er echter voor dat je website SEO ready is.

-> Google analytics

Waarom een website als je niet weet of mensen hem wel bezoeken? Ik zal Google analytics voor je instaleren, zodat je direct aan de slag kan!

->Dagje WordPress

Waarschijnlijk wil je af en toe zelf dingen aanpassen zonder aan mij vast te zitten. Ik zal je een dagje WordPress aanbieden, zodat je ongestoord kleine aanpassingen kunt aanbrengen.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijke van de soort website die je nodig hebt.  Je kunt zoeken naar de type website die je nodig hebt en onderaan iedere pagina staan de tarieven.

• Website nodig?
•Webshop nodig?

Dit duurt meestal 4 tot 6 weken, mitst je alle documenten aanlevert.

Ik maak custom made website. Dit houdt in dat wij samen gaan zitten en wij samen de structuur van jouw website bepalen. Ik zal nooit iets zonder goedkeuring van jou op je site plaatsen.

Ik design alle websites eerst in een design programma (figma), zodat er geen verwarring onstaat en ik zeker weet dat het voldoet aan al jouw wensen. 

Ik vind het leuk als mijn klanten het volledige proces meekrijgen, daarom krijg je een figma linkje mee zodat je mee kan kijken met het design proces.

Ik werk samen met verschillende ondernemers die jouw hierbij kunnen helpen. Denk aan fotograven, grafische vormgevers en tekstschrijfers.

 

Ja! en dat zeg ik niet omdat ik een webdesigner ben. 

Het eerste wat mensen doen is jouw bedrijf Googlen. Jij wilt dan een positieve indruk achterlaten bij hun.

Maar natuurlijk! Ik stuur automatisch een offerte, waarbij je een aanbetaling van 30% doet en de rest wanneer je site klaar is.

Is dit nog steeds een grote uitgave voor jou? Dan kun je het ook in 4x betalen.